Nederlandse Brouwers

11 maart 2021Naar overzicht

Week van het Nederlandse Bier 2021 virtueel

Van 27 mei tot en met 6 juni vindt de Week van het Nederlandse Bier plaats. Tijdens deze week vinden allerlei online activiteiten plaats waarin de Nederlandse biercultuur centraal staat. Ook wordt de winnaar van de Dutch Bier Challenge bekend gemaakt. Het Nederlands Bierproeffestival, normaliter het openingsfestival van deze Week, gaat dit jaar helaas niet door. 

Nieuwe data openingsfestival

Door de onzekerheid of evenementen in mei kunnen plaatsvinden heeft Nederlandse Brouwers, als organisator van het Nederlands Bierproeffestival, besloten dit jaar geen Nederlands Bierproeffestival te organiseren. Consumenten die een ticket hadden aangeschaft, zijn hierover geïnformeerd en ontvangen het volledige bedrag van hun aangeschafte entreetickets retour. Hetzelfde geldt voor aangeschafte munten – en masterclasstickets. Alle ogen zijn nu gericht op 19, 20 en 21 mei 2022 als nieuwe data voor het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag. 

Week van het Nederlandse Bier 2021 virtueel

De Week van het Nederlands Bier gaat wel door en vindt virtueel plaats van 27 mei tot en met 6 juni. Tijdens deze Week zullen activiteiten online plaatsvinden, zoals masterclasses, virtuele brouwerijbezoeken, quizzen en proeverijen. Meer informatie is te lezen op de website