Nederlandse Brouwers

Nederlands Bierproeffestival

Op 27, 28 en 29 mei 2021 vindt de 9e editie plaats van het Nederlands Bierproeffestival. Dit is het openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier en wordt georganiseerd door Nederlandse Brouwers. Drie dagen lang presenteren 45 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Brouwerijen uit alle delen van het land zijn aanwezig, van grote bierbrouwers tot kleine speciaal bierbrouwers. Dit maakt het Nederlands Bierproeffestival ook zo uniek.

Tijdens het culinaire festival is er de mogelijkheid om met brouwers in gesprek te gaan over hun bieren en het brouwproces. Er worden diverse interessante masterclasses gegeven door deskundige bierkenners, waarin men onder andere meer kan leren over de diverse bierstijlen. Uiteraard kunnen bezoekers bij de verschillende foodstands ook genieten van mooie bier- en foodcombinaties. 

Tickets voor het Nederlands Bierproeffestival zijn verkrijgbaar via www.weekvanhetnederlandsebier.nl. Kosten variëren tussen de €15,00 en €17,50 afhankelijk van de dag. Iedereen boven de 18 jaar is van harte welkom!

Meer informatie over dit openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier: weekvanhetnederlandsebier.nl/openingsfestival

 

 

Ben je brouwer en geinteresseerd in deelname aan het Nederlands Bierproeffestival?

Mail dan naar Nederlandse Brouwers voor meer informatie.