Nederlandse Brouwers

Actueel

Persbericht

30 november 2016

Europese brouwers laten handel en economie weer bloeien

Tijdens het 6e Beer Serves Europe Event in Brussel op woensdag 30 november, benadrukt The Brewers of Europe hoe de 7.500 Europese brouwerijen, naast het bevorderen van de economische groei, ook een significante bijdrage leveren aan de wereldwijde import en export.

Lees meer
10 oktober 2016

Nederlandse biersector zet volop in op circulaire economie

Op de dag van de duurzaamheid laten wij graag zien hoe Nederlandse bierbrouwers op verschillende manieren bijdragen aan de circulaire economie. Afgelopen jaren hebben de brouwers al veel ondernomen, komende jaren zullen er nog vele activiteiten en projecten volgen. Lees enkele voorbeelden van wat tot nu toe is gerealiseerd.

Lees meer

Persbericht

3 oktober 2016

Topchef Ricardo van Ede opent Nederlands eerste bockbierrestaurant

Topchef Ricardo van Ede opent vandaag in Amsterdam het eerste tijdelijke bockbierrestaurant van Nederland. Van Ede wil bockbier meer onder de culinaire aandacht brengen en als seizoensproduct omarmen.

Lees meer

Persbericht

16 september 2016

Lancering campagne 18 jaar? Bewijs ‘t maar!

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Nederlandse Brouwers slaan de handen ineen om de naleving van de leeftijdgrens van 18 jaar voor de aankoop van alcoholische dranken in de horeca te verbeteren. Op vrijdag 16 september, Global Beer Responsibility Day, lanceerden zij de campagne "18 jaar? Bewijs 't maar".

Lees meer

Publicatie

5 augustus 2016

Zomertrend: biercocktails!

Biercocktails zijn de nieuwe trend in bierland. En vooral in de zomer een erg smaakvolle variant. Internationaal biersommelier, Jet van de Griendt, heeft drie leuke recepten met ons gedeeld. Lekker en heel simpel!

Lees meer