Nederlandse Brouwers

Actueel

Nieuwsbericht

22 juli 2022

Trots en zorgen

De nieuwe voorzitter van Nederlandse Brouwers, Fred Teeven is bezig met zijn kennismakingsronde langs alle leden van Nederlandse Brouwers. 'Ik zie dat brouwers vooral op kansen en vernieuwing gericht. Maar er zijn ook zorgen.

Lees meer

Nieuwsbericht

22 juli 2022

Bierverkopen terug op niveau voor COVID-19

Den Haag, 23 juli 2022 | De bierverkopen zijn weer terug op het niveau van voor de COVID-19 pandemie. Dat blijkt uit de bierverkoopcijfers over het eerste halfjaar van 2022. Wel zijn er op maandbasis behoorlijke verschillen.

Lees meer

Persbericht

29 juni 2022

Fred Teeven nieuwe voorzitter Nederlandse Brouwers

Fred Teeven is door de algemene vergadering van Nederlandse Brouwers met ingang van 24 juni benoemd tot voorzitter. ‘We zien uit naar de samenwerking met Fred Teeven. Hij beschikt over een brede ervaring. In de fase waarin we ons als biersector bevinden, kunnen we die heel goed gebruiken.'

Lees meer

Nieuwsbericht

5 mei 2022

Koffiedik kijken wat volgende maanden gaan brengen

De voortdurend hoge inflatie mist zijn uitwerking niet. Het consumentenvertrouwen bevindt zich op het laagste niveau ooit. Tegelijkertijd is er in vele sectoren een schreeuwend tekort aan mensen en zou dit zich moeten vertalen in minder zorgen over de werkgelegenheid. Het beeld is dan ook diffuus.

Lees meer

Nieuwsbericht

5 mei 2022

Bierverkoop horeca bijna weer op niveau voor COVID-19.

De totale bierverkopen zijn in het eerste kwartaal van 2022 weer terug op het niveau van het eerste kwartaal van het pre-coronajaar 2019.

Lees meer