Nederlandse Brouwers

Actueel

Nieuwsbericht

28 juni 2021

vandeStreek bier nieuw lid Nederlandse Brouwers

Nederlandse Brouwers heet brouwerij VandeStreek bier uit Utrecht van harte welkom als nieuw lid. ‘vandeStreek bier biedt een breed assortiment bieren aan. Daarmee staat vandeStreek bier voor de rijkdom die de Nederlandse biercultuur te bieden heeft.

Lees meer
3 juni 2021

Bierbrouwers nemen verantwoordelijkheid

De bierbrouwers van Nederland nemen al jarenlang hun verantwoordelijkheid. Voor de mensen en voor de wereld om ons heen.

Lees meer

Nieuwsbericht

3 juni 2021

Succesvolle BOB-campagne krijgt een vervolg

De Nederlandse brouwers dragen vanaf het begin in 2001 aan de BOB-campagne in Nederland bij. De combinatie van positieve voorlichting en handhaving zorgde voor vestiging van een sociale norm. BOB is een ingeburgerd begrip. De samenwerking met o.a. Veilig Verkeer Nederland wordt voor 4 jaar verlengd.

Lees meer

Nieuwsbericht

24 maart 2021

Horeca verdient alle steun

De horeca moet nog langer gewacht worden op de eerste versoepelingen. Nederlandse Brouwers vreest voor de gevolgen en vraagt daarom het kabinet de horeca maximaal te steunen.

Lees meer

Nieuwsbericht

15 maart 2021

We missen je!

Vandaag roepen Koninklijke Horeca Nederland en Nederlandse Brouwers in een gezamenlijke advertentie ‘We missen je’ op ons aan de regels te houden en nog even vol te houden.

Lees meer