Nederlandse Brouwers

Actueel

Nieuwsbericht

3 juni 2021

Succesvolle BOB-campagne krijgt een vervolg

De Nederlandse brouwers dragen vanaf het begin in 2001 aan de BOB-campagne in Nederland bij. De combinatie van positieve voorlichting en handhaving zorgde voor vestiging van een sociale norm. BOB is een ingeburgerd begrip. De samenwerking met o.a. Veilig Verkeer Nederland wordt voor 4 jaar verlengd.

Lees meer

Nieuwsbericht

24 maart 2021

Horeca verdient alle steun

De horeca moet nog langer gewacht worden op de eerste versoepelingen. Nederlandse Brouwers vreest voor de gevolgen en vraagt daarom het kabinet de horeca maximaal te steunen.

Lees meer

Nieuwsbericht

15 maart 2021

We missen je!

Vandaag roepen Koninklijke Horeca Nederland en Nederlandse Brouwers in een gezamenlijke advertentie ‘We missen je’ op ons aan de regels te houden en nog even vol te houden.

Lees meer

Persbericht

15 maart 2021

Biermarkt nu jaar fors in de min

Voor de twaalfde maand ligt de bierverkoop fors lager. Sinds de eerste lockdown in maart 2020 heeft de horeca ruim 70% minder bier verkocht. Brouwers in Nederland snakken naar het moment dat de maatregelen voor de horeca worden versoepeld.

Lees meer

Nieuwsbericht

11 maart 2021

Week van het Nederlandse Bier 2021 virtueel

Van 27 mei tot en met 6 juni vindt de Week van het Nederlandse Bier virtueel plaats met online activiteiten. Het Nederlands Bierproeffestival, normaliter het openingsfestival van deze Week, gaat dit jaar helaas niet door.

Lees meer